woensdag 31 augustus 2011

Marcel Brands: "Jammer dat Bakkal naar Feyenoord gaat"


Otman Bakkal kon volgens Marcel Brands kiezen tussen Red Bull Salzburg en Feyenoord.

"Dat is heel snel gegaan", laat de technisch directeur van PSV weten op de clubwebsite. "Maandag was er nog niets bekend, gisteren meldde Red Bull Salzburg zich en gisteravond waren de clubs akkoord over de voorwaarden van een transfer. Toen kregen we te horen dat Otman het zelf niet zag zitten, hij had geen goed gevoel bij deze club."

De verhuur aan Feyenoord levert PSV nu minder geld op. "Jammer, omdat er sprake was van verkoop en dus ook een transfersom voor PSV. Hij gaf de voorkeur aan Feyenoord, waarmee we een huurconstructie zijn aangegaan. Dat kwam vanmiddag rond voor de periode van één jaar, de rest van zijn contractduur."

Doelman Cassio Ramos mocht ook vertrekken, maar wilde dat zelf niet. "We hebben aangeboden zijn contract te ontbinden, waardoor hij de komende periode zou kunnen inspringen bij een club in nood. Hij heeft ervoor gekozen om bij PSV te blijven en zijn kans te wagen in december in Brazilië, als de markt weer open is."

Het verhuren van Genero Zeefuik aan NEC was een logische keuze volgens Brands. Tim Matavz en de jonge Ruben Bentancourt werden aangetrokken en daarom was er geen plaats meer voor Zeefuik. " Vandaar de keuze om hem aan NEC te verhuren voor een jaar. 



Voetbalflitsen.com